WELKOM    BEDRIJFSPROFIEL    DIENSTEN    ERVARINGEN    OFFERTE AANVRAAG    FOTOGALERIJ    CONTACT
bedrijfsprofiel

Wij werken met vakbekwame stukadoors en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie. Daarbij kunt u denken aan alles op het gebied van pleisterwerk, sierpleister, schuren, badkamers, schilderen, ornamenten, sausen (airlessen), onderhoud en renovatie van oude panden.

U wilt natuurlijk het beste resultaat. Het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven er naar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.

Om het beste resultaat te kunnen garanderen gaat hier een proces aan vooraf. U vraagt een offerte aan of belt ons. Na het eerste contactmoment komen wij graag bij u langs zodat een goed beeld ontstaat van de verlangde werkzaamheden. Hierna ontvangt u een offerte op maat. Na uw akkoord gaan wij van start met de werkzaamheden.

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.

Copyright by I am Stukadoorsalgemene voorwaardenCreated by HiaOnline